Tietoja meistä

Oma kuva
Olemme kokeilunhaluinen aviopari, mies (M) vuosimallia -83, nainen (N) -74. Rakastamme seksiä ja harrastamme sitä PALJON. Tässä blogissa kerromme kokemuksistamme ja ajatuksistamme.

maanantai 29. elokuuta 2016

Testissä BSwish - BNaughty

Aikuisten verkkokauppa lelulaatikko.com tarjosi meille mahdollisuuden päästä testaamaan B Swish - B Naughty-vibraattoria, joten tässä se nyt on.

Ensimmäinen vaihe oli paristojen asentaminen. Se ei ollutkaan niin helppoa, kuin olisi luullut, mutta hetken pähkäilyn ja yrittämisen jälkeen saatiin kuoret auki ja mukana tulleet paristot paikoilleen. Tiukka paristokotelo antoi heti ymmärtää, että kosteus tulee pysymään poissa elektroniikasta.

Sitten päästäänkin itse asiaan, eli Bnaughtyn käyttöön. Pyörittelin munanmuotoista lelua N:n pillua vasten liukastaakseni sen (lelun). Hyvän materiaalin ansiosta muuta liukastetta ei tarvittu. ja lelu sujahti luontevasti sisään. Voimakas vibra ja monta eri toimintoa antoivat N:lle mielihyvää, mutta ei ihan niin paljoa kuin olisi toivonut. Tämäkin on varmaan ihan käyttäjäkohtaista, meillähän käytetään enemmän "perinteisiä" sauvoja ilman paristoja. Parhaan vaikutuksen sai, kun työnsin sormeni samaan aikaan lelun kanssa N:n sisään ja painoin sormella vibraa kaikkein kriittisimpiä alueita vasten.

Seuraavaksi kokeilimme, miten Bnaughty toimii klitoriskiihottimena ja sehän toimii ;) Lelun koon ja muotoilun ansiosta sitä on helppo käsitellä ja painaa klitorista vasten muyös yhdynnän aikana.

Ainakaan vielä ei olla kokeiltu, miten Bnaughty toimii julkisilla paikoilla, eli lelu sisään ja valta on sillä, kellä kaukosäädin. Kuten sanottu, tämä on vielä kokeilematta, mutta langattomuus, kaukosäätimen pieni koko ja kolmen metrin toimintasäde antavat kyllä hyvät puitteet moiseen leikkiin.


PLUSSAT:

Langattomuus
Voimakas vibra
"Häntä", jolla saa vedettyä lelun ulos
7 eri värinätoimintoa
Liukas ja "pehmeä" materiaali
Monta käyttötapaa

MIINUKSET:

Ei löydä G-pistettä
Hankala tehdä "sisään-ulos"-liikettä


Tämän tuotetestin tarjosi lelulaatikko.com


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti