Tietoja meistä

Oma kuva
Olemme kokeilunhaluinen aviopari, mies (M) vuosimallia -83, nainen (N) -74. Rakastamme seksiä ja harrastamme sitä PALJON. Tässä blogissa kerromme kokemuksistamme ja ajatuksistamme.

lauantai 26. joulukuuta 2015

Kimppafantasiaa

Ollaan taas herätelty ajatusta kolmannesta pyörästä, nyt kun viime kerran huonot kokemukset tuntuvat selätetyiltä. Tarkoitus olisi ottaa nainen kolmanneksi ja ollaan myös rakastellessa puhuttu ja fantasioitu asiasta. Nämä tuhmat puheet ja yhteiset fantasiat ovat myös kiihottava lisämauste ;)

Pari kertaa olemme baarissa ollessamme katsellut "tarjontaa" sillä silmällä, mutta sopivan löytyminen ei ole vielä edennyt edes iskuyrityksiin. Tällä tavalla satunnaisen seksiseuran löytäminen voi olla hyvinkin vaikeaa, mutta jo ajatusleikkinä tämä on kiihottavaa. Kuvitelkaa itsenne vaikkapa baariin puolisonne kanssa. Katselette juhlivia ihmisiä ja koitatte etsiä joukosta sellaisen, jonka voisitte ottaa mukaan yhteisiin seksileikkeihin.

Ollaan myös mietitty järjestettyjä orgioita, jossa olisi ainoastaan samanhenkisiä ihmisiä ja jossa voisi vapaasti katsella meininkiä, osallistua tai jättää osallistumatta. Jos tämän blogin lukijoilla on kokemusta tällaisista bileistä, niin kuulisimme mielellämme kokemuksia.

Aika näyttää mitä tästä tulee, mutta mihinkäs tässä on kiire, valmiissa maailmassa.


-OnnellinenM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti