Tietoja meistä

Oma kuva
Olemme kokeilunhaluinen aviopari, mies (M) vuosimallia -83, nainen (N) -74. Rakastamme seksiä ja harrastamme sitä PALJON. Tässä blogissa kerromme kokemuksistamme ja ajatuksistamme.

perjantai 25. joulukuuta 2015

Unelmien nainen

Jälleen kerran on tullut huomattua, kuinka iso rooli puhumisella on toimivassa seksielämässä. N:n painiessa itsetunto-ongelmien kanssa, tavallaan tiesin mistä kiikastaa, mutta en tajunnut ottaa asiaa puheeksi, eikä N:kaan avannut suutaan, ennenkuin homma oli jo "karannut lapasesta".

N tosiaan tavoitti minut runkkaamasta ja katsomasta pornoa. Tästä seurasi N:n seksuaalisen itsetunnon "romahtaminen". Missään vaiheessa ei kuitenkaan kyse ollut siitä, ettenkö haluaisi vaimoani tai pitäisi häntä seksikkäänä, mutta ihmismieli on oikukas ja kääntää olettamuksen todeksi jos asian pitää sisällään.

Kun vihdoin saimme avattua asian, kävi ilmi, että N:lla on ollut stereotyyppinen oletus siitä, millainen nainen on miehen (minun) mielestä seksikäs. Ei, en fantasioi  langanlaihoista, silikonirintaisista nuorista typyistä. Pidän pyöreistä ja uhkeista naisista, mutta tämä ei vaan ole tullut koskaan puheeksi. Olen myös itse sortunut olettamuksiin, enkä ole esimerkiksi voinut hyväillä N:n pyöreää ja pehmeää vartaloa haluamallani tavalla, koska olen ajatellut tämän loukkaavan N:ta, jos hän ei ole sinut vartalonsa kanssa.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sanotaan. Asia tuli puheeksi ja taas on seksi entistä "vapaampaa" ja nautinnollisempaa. N huokuu seksikästä itsevarmuutta ja minulla on lupa kiihottua N:n ihanan pyöreistä muodoista.


-OnnellinenM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti