Tietoja meistä

Oma kuva
Olemme kokeilunhaluinen aviopari, mies (M) vuosimallia -83, nainen (N) -74. Rakastamme seksiä ja harrastamme sitä PALJON. Tässä blogissa kerromme kokemuksistamme ja ajatuksistamme.

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Täällä ollaan edelleen ja yhtä kiimaisina kuin ennenkin

On taas tullut taukoa kirjoitteluun, arki ja uudet harrastukset tainneet viedä aikaa niin paljon ettei ole ennättänyt blogia päivittää. No nyt on aikaa joten tässäpä meidän kuulumisia:
Nyrkkinainnista kirjoittelin jo aiemmin ja nyt voinen ylpeänä kertoa että olemme siinä onnistuneet ;) M on kertonut nyrkkinainnista lukeneensa ja onnistuessaan sen pitäisi olla suunnilleen tajunnanräjäyttävä kokemus. No, ihan sitä se ei ole, mutta kyllähän se hyvältä tuntuu. Sitä on vaikea sanoin kuvata, mutta tässä eräänkin kerran M nai mua nyrkillä takaapäin ja tämä oli mun mielestä paras nyrkkinainti koskaan. Ollaan siis tätä nyt muutaman kerran onnistuneesti harrastettu. Tämä paras kerta oli siis sellainen että makasin vatsallani jalat hieman levitettynä ja takapuoli hieman koholla. Kun M:n nyrkki oli kokonaan sisällä, meinasin laueta jo pelkästään siitä tunteesta kuinka täynnä ja ääriäni myöden venytetty pilluni oli. Venytys tuntui klitoriksessa saakka ja pienikin hipaisu klitorikseen sai mut orgasmin partaalle. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan.

Tässä yön pitkinä tunteina eksyin lukemaan erästä toista blogia ja siellä mietittiin mitä meille kuuluu ryhmäseksisession jälkeen. Me emme Tampereen tapahtumiin ole pahemmin palanneet, parisuhteeseemme tapahtumat eivät ole pidemmällä aikavälillä vaikuttaneet. Jotenkin koko tapaus on jäänyt unholaan enkä ainakaan minä ole montaakaan ajatusta tapahtuneelle suonut. Osittain varmaan siksi että siinä ei loppupelissä ole mitään muisteltavaa, jotenkin se tuntuu hyvin mitäänsanomattomalta tapahtumalta. Sitä en tiedä onko M mielessään Tampereen tapahtumiin palannut ja mitä fiiliksiä hänellä on tapauksesta. Sen tiedän, että ihan heti en ole samaan ryhtymässä, niin suuri pettymys se tapaus oli. Enkä myöskään tieten tahtoen ole samanlaista mielipahaa itselleni hankkimassa, vaikka tapahtumat itsessään tuntuvat nyt merkityksettömiltä niin sen mielipahan kyllä .

Ihanaa ja kiihkeää kevättä kaikille

-onnellinenN

Ja tässäpä vielä kuvaa meidän nyrkkinainnista ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti