Tietoja meistä

Oma kuva
Olemme kokeilunhaluinen aviopari, mies (M) vuosimallia -83, nainen (N) -74. Rakastamme seksiä ja harrastamme sitä PALJON. Tässä blogissa kerromme kokemuksistamme ja ajatuksistamme.

perjantai 2. tammikuuta 2015

1,2,1,2,1,2

N makasi selällään kun työnnyin hänen märkään pilluunsa. Kullini oli kovana kuin rautakanki koko päivän kestäneestä kiusoittelusta. N oli heti valmis saamaan, kun työnnyin häneen rauhallisin edestakaisin vedoin, samalla levittäen sormillani hänen pilluaan. Siirryin käyttämään sormiani ja sain N:n ruikkimaan eritteitään lakanoille, kannatti laittaa suojalakana, sen verran märäksi leikki yltyi. Annoin sormillani pari märkää orgasmia, sormien lipsahtaessa välillä myös peppuun.

N kääntyi vatsalleen ja katselin, kun hän makasi perse pystyssä, molemmat reiät kutsuvasti esillä. Upotin kullini tiukkaan peppureikään, vaikka se olikin aamupäivän jäljiltä kuulemma hellänä. "Pane mua lujempaa!", "Ai vittu kun sä oot kova!" N voihki ja huusi. Aloin vaihdella pillun ja perseen välillä; muutama työntö ykköseen, muutama kakkoseen ja niin edelleen... jälkeenpäin N sanoi nauttineensa tästä todella paljon.

Rakastelu jatkui pitkään, edestä ja takaa, pilluun ja pyllyyn, kyrvällä, sormilla, kielellä...
Välillä N tuli päälleni, hieroi klitoristaan kulliani vasten, samalla tarjoten ihanat rintansa imettäväkseni. Silloin tunsin kuinka lämmin pissa alkoi valua haarojani pitkin. Olin todella kiihottunut kun N pissasi päälleni, samalla hieroen itseään minua vasten. Olin ollut jo pitkään orgasmin partaalla, kun N kääntyi takaisin selälleen. Pissa suihkusi kaaressa päälleni, minun runkatessa itseni loppuun asti.

-onnellinenM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti