Tietoja meistä

Oma kuva
Olemme kokeilunhaluinen aviopari, mies (M) vuosimallia -83, nainen (N) -74. Rakastamme seksiä ja harrastamme sitä PALJON. Tässä blogissa kerromme kokemuksistamme ja ajatuksistamme.

torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Vuosi vaihtui ja yritimme löytää seksiseuraa uudenvuodenyöksi. Julkaisimme ilmoituksen parillakin eri deittisivustolla, mutta valitettavasti ei tärpännyt. Kokeilimme myös seksichatteja, mutta ei. Lähdimme siis baariin juhlimaan vuodenvaihtumista ja sielläkin pidimme silmät auki, jos vaikka sattuisi löytymään seuraa kotiinviemisiksi. Kuitenkin lähdimme kotiin kahdestaan, mutta se ei menoa haitannut. Kun olimme koko päivän puhuneet seksistä ja antaneet halujemme kasvaa, voitte vain kuvitella kuinka kiihkeää se oli, kun vihdoin pääsimme riisumaan toisemme. Pelkkä riisuminen ei kuitenkaan riittänyt, vaan leikkiin kuului myös pukeutumista; stay-up sukkia ja sukkahousuja.

Aamulla jatkoimme siitä, mihin olimme yöllä jääneet. Peuhasimme sängyssä monta tuntia ja pidimme toisiamme hyvänä kaikin mahdollisin tavoin. Eilen hankittu G-pistesauvakin pääsi käymään joka reiässä. Vaikka leikki jatkuikin pitkään, ei N antanut minun laueta kuin kerran, joten vielä on puhtia illaksikin. Sänkyyn on levitetty valmiiksi PVC-lakana, ihan siltä varalta, jos leikki sattuu yltymään märäksi ;)

Hyvää alkanutta vuotta
-onnellinenM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti