Tietoja meistä

Oma kuva
Olemme kokeilunhaluinen aviopari, mies (M) vuosimallia -83, nainen (N) -74. Rakastamme seksiä ja harrastamme sitä PALJON. Tässä blogissa kerromme kokemuksistamme ja ajatuksistamme.

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Bi-ajatuksenjuoksua

Katselimme eräänä iltana N:n kanssa pornoa ja tällä kertaa teemana oli bi-seksi ja kokoonpanona 1 nainen + 2 miestä. Kerrottakoon tähän väliin, että taisi olla ensimmäinen kerta kun katsoimme miestenvälistä seksiä. Vaikka me molemmat suhtaudummekin seksiin ja seksuaalisuuteen avoimesti, omia mieltymyksiämme häpeämättä ja muiden mieltymyksiä tuomitsematta, oli tämä aikuisviihdepätkä hämmentävää katsottavaa. Katsellessani mietin, että kiihottakohan tämä minua vai ei? ja mitäköhän N mahtaa ajatella?, kiihottaakohan tämä kumpaakaan??? Kaikesta kiusallisuudesta huolimatta tiesin, että rakas vaimoni ei minua tuomitsisi, vaikka kiihottuisinkin näkemästäni.

Kun olimme aikamme katselleet miestenvälistä kullinlutkutusta, kysyin N:ta mielipidettä videosta. Molemmat olimme samalla kannalla; "tää on aika homoa". Tästä heräsi kysymys; Miten on mahdollista, että naistenvälinen seksi on niin paljon hyväksyttävämpää ja "normaalimpaa" kuin sama miesten kesken? Aivan pokkana ja kyseenalaistamatta katsomme kun nainen nuolee pillua, mutta jos miehellä on muna suussa, on kiusallisuus heti läsnä. Kyllä minä itsekin haluaisin kokea kovan kullin suussani tai perseessäni, eikä ole ollenkaan kiusallista ajatella asiaa, tai edes puhua siitä, jotenkin vaan TV-ruutu antoi tällaisen signaalin. Hämmentävää.

-onnellinenM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti